4d ultrahang centrum

Rendelőnkről

Foglaljon időpontot még akár erre a hétre!

Rendelés

Hétfő - Péntek: 08:00 - 20:00

ISMERJE MEG RENDELŐNKET

2015-ben sikeres együttműködési megállapodást kötöttünk a Zuglói Egészségügyi Szolgálattal, melynek keretében az Örs vezér terén lévő Szakrendelőben egy 4D ultrahang rendelőt alakítsunk ki. Így a Kismamáknak lehetősége nyílik arra, hogy pontos magzati diagnosztikát kapjanak babájukról.

Aki eljön hozzánk egy különleges és emlékezetes élménnyel fog gazdagodni, erre garancia a szakértelem, az otthonos környezet és az, hogy vizsgálatainkat a legmodernebb ultrahang géppel végezzük. Rendelőnk segítséget nyújt abban, hogy szorosabb kapcsolat legyen a baba és a leendő szülők között. 

Szakértői diagnosztika

Minőségi képalkotás

Kedvező ár

További ajándékok

Sorban állás nélkül

Egyszerű megközelítés

Vizsgálataink

Szeretettel várjuk Önt rendelőnkben, ahol magas szintű ultrahang szolgáltatással és elismert orvosi csapattal állunk a rendelkezésükre.  

Ismerje meg
szakmai csapatunkat

Szeretettel várjuk Önt rendelőnkben, ahol magas szintű ultrahang szolgáltatással és elismert orvosi csapattal állunk a rendelkezésükre.  

Dunai Kovács Judit

1990-ben kezdett el dolgozni a Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai rendelőjében, ahol az ultrahang diagnosztika területén megszerezte az alapokat. Sok tapasztalatot gyűjtött az itt eltöltött idő alatt. 2004-ben elvégezte az általános és vasculáris ultrahang diagnosztikai szonográfus iskolát, majd 2009-ben a szülészet-nőgyógyászati szonográfus iskolát. Amióta megjelent Magyarországon a 3D és 4D-s ultrahang technika, azóta ezen a területen dolgozik.

Dr. Horváth Éva

Radiológus szakorvos 1984-ben a SOTE-n szerezte meg orvosi diplomáját. Pályafutását a MÁV Kórházban kezdte, ahol 13 sikeres évet tudhat maga mögött. Az ultrahang diagnosztika elsajátítását már 1986 óra intenzíven gyakorolja. 1997-től 2008-ig párhuzamosan a gyógyszeriparban is tevékenyen dolgozott. 2003-ban Orvos-közgazdász diplomát szerzett, majd 2008-tól több budapesti kórházban is a sürgőségi betegellátási osztályon dolgozott. Jelenleg több magánklinikán is dolgozik. Széleskörű ismeretének köszönhetően
a betegek midig bizalommal fordulnak hozzá.

Dr. Varga Csaba

Szülészeti-nőgyógyászati ultrahang szakorvos. 1986-ban a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1990-ben szülészetből és nőgyógyászatból tett szakvizsgát. Több éves munkatapasztalatával a MÁV kórház kiemelkedő munkatársa. Neve mára összeforrt a szülészettel és a nőgyógyászattal. Az ultrahang diagnosztikai tapasztalatát rendelőnkben kamatoztatja. Lelkesen foglalkozik a Kismamákkal, akik mindig bizalommal fordulhatnak hozzá.

Fekete Anett

Egészségügyi tanulmányait követően 2004-ben elvégezte az Általános és Vasculáris Ultrahang Diagnosztikai Szonográfus Iskolát. Innentől kezdve csak ezen a területen dolgozik. Nagy tapasztalatot gyűjtött a 4D- és az 5D ultrahang technika területén. Nagyon lelkesen és odaadóan foglalkozik a Kismamákkal. Munkatapasztalatának és szorgalmának köszönhetően csak pozitív visszajelzéseket kapunk a Kismamáktól.

Csombó Szilvia

Több mint 25 éve foglalkozik Kismamákkal. Miután elvégezte a védőnőképző főiskolát, kórházban kezdett el dolgozni. 2001-ben végezte el az Egészségügyi szakasszisztensi képzést és lett kórházi szonográfus is. Az elmúlt 15-20 évben átfogó ismeretekre tett szert a 4D-s és 5D-s ultrahang technika területén. Jelenleg is kórházban dolgozik a szülészeti-nőgyógyászati osztályon, ahol kórházi szonográfus, valamint kórházi védőnő egyben.

Ismerje meg
készülékünket

Felsőkategóriás General Electric készülék, mely 19”-os nagy felbontású LCD monitorral rendelkezik. Érintőképernyős vezérlés, HD minőségű speciális megjelenésű technikával.

Olyan egyedi 4D megjelenéssel rendelkezik, mely kiterjesztett és továbbfejlesztett térfogati kontraszt megjelenítésű képes készíteni, ami 5D képet készít, így ezzel akár otthon HD minőségű, vagy 3D-s tévén térhatású kép jeleníthető meg.

06-20-44-55-333

(H-V 0-24-ig, hétvégén is hívható!)

4D Ultrahang Centrum

1148 Bp, Örs vezér tere 23. III. em. 321. rendelő

4duhvizsgalat@gmail.com

Email-es megkeresésére 1 órán belül válaszolunk!
Rendelőnkben készpénzzel tudnak fizetni, emellett elfogadunk SZÉP kártyát és valamennyi Egészségpénztárral kapcsolatban állunk! Kérjük, amennyiben a SZÉP kártyás fizetési lehetőség mellett döntene, már a telefonon történő bejelentkezéskor említse ezt meg nekünk.